APK keuring Venray, bij Auto Lenders wordt u snel geholpen

Ieder jaar is het weer zo ver, de APK keuring staat weer voor de deur en in Venray is het wel zo prettig als u geholpen kan worden door een professionele garage die bij u in de buurt zit. Want hoewel een APK keuring meestal snel uitgevoerd kan worden, gaat er altijd wel wat tijd in zitten en dan is het niet fijn als u ver van Venray zonder auto zit. Bij Auto Lenders, bij Venray kunt u snel een APK keuring uit laten voeren. In onze modern uitgeruste garage hebben wij maar liefst 5 bruggen beschikbaar en onze ervaren monteurs kunnen de meeste veel voorkomende problemen snel oplossen.

Uitstekende service bij de APK keuring van uw auto in Venray

Bij Auto Lenders vinden wij het niet alleen belangrijk dat uw auto een uitstekende service krijgt, we vinden u net zo belangrijk als een goede APK keuring voor uw auto in Venray! Niet alleen bieden we u een heerlijk kopje koffie aan, terwijl u wacht kunt u bij ons een fiets mee pakken en lekker de pracht en praal van Venray gaan ontdekken. En als u nog iets te doen heeft of moet werken, dan kunt u bij Auto Lenders een leenauto krijgen zodat uw planning ook niet in de war wordt geschopt. Aan het eind van de dag kunt u dan uw auto, die weer uitstekend rijdt, ophalen.

Neem contact op voor een APK keuring in Venray

Wij werken bij Auto Lenders zo snel als we maar kunnen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de keuring. Het kan echter behoorlijk druk zijn en daarom is het altijd verstandig om even een afspraak te maken voordat u voor een APK keuring bij ons langskomt in Venray. Hiervoor kunt ons bellen op telefoonnummer +31 (0)478 554 900.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op