Auto import Venlo

Droomt u al enige tijd van die ene bijzondere auto die uw zo graag zou willen laten importeren en bent u daarom op zoek naar een specialist op het gebied van auto import, het liefst in de omgeving van Venlo, Limburg? Neem dan eens contact op met Auto Lenders. Onze firma is een universeel garagebedrijf dat altijd auto’s op voorraad heeft. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw auto. Wij beschikken niet voor niets over een modern uitgeruste werkplaats met vijf bruggen en testapparatuur van het merk Bosch. Maar ook voor de import van uw gewenste auto kunt u bij Auto Lenders, gelegen in Venray, nabij Venlo, Limburg, terecht.

Waarom is Auto Lenders uw specialist voor auto import in omgeving Venlo, Limburg?

Bij Auto Lenders, gelegen nabij Venlo, Limburg, valt er wat te kiezen als het op de import van een auto aankomt. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit ongeveer 100.000 luxe en betaalbare importauto’s uit Duitsland. Deze auto’s zijn niet ouder dan vijf jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometer op de teller staan. Bovendien staan de auto’s die wij importeren geregistreerd bij officiële merkdealers. Op onze website kunt u ons huidige aanbod raadplegen. De prijzen die wij vermelden zijn inclusief BTW, BPM, leges, stalling, transport en het overzetten van het kenteken. Valt de auto niet meer onder de fabrieksgarantie? Dan bieden wij 6 maanden garantie, die ook dan bij de prijs inbegrepen zit.

Auto Lenders uw partner voor auto import omgeving Venlo, Limburg

Besluit u via Auto Lenders een auto te importeren? Dan kunt u ervan uitgaan dat wij het proces van begin tot eind voor u verzorgen. Kortom, genoeg redenen om voor onze importservice te kiezen. Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0478-554900.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op