Auto occasion Helmond

Auto Lenders is de auto occasion aanbieder in de omgeving van Helmond met een ruim aanbod en scherpe prijzen! Tijdens een bezoek aan onze garage en showroom komt u alles te weten over het complete aanbod occassions en laten we u tevens kennismaken met de nieuwste modellen en technieken op het gebied van off-roadwagens. Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare occasion is een bezoek aan onze showroom de moeite waard!

Auto occasion kopen in de regio Helmond

Als autospecialist in de regio Venray vindt u bij ons altijd het meest uitgebreide aanbod nieuwe en tweedehands auto’s van diverse merken. Onze verkoop is met name toegespitst op Kia en Suzuki, maar voor een auto occasion kunt u bij ons nabij Helmond voor alle merken terecht. Bekijk het huidige aanbod eenvoudig online of kom een kijkje nemen in onze mooie showroom en maak direct een proefrit.

4×4 specialist

Auto Lenders heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van 4×4’s. Dit is voornamelijk te danken aan de passie van directeur Pierre Lenders, die zelf groot liefhebber is van off-roadwagens. Bent u benieuwd naar de nieuwste modellen of naar een auto occassion in de regio Helmond? Vraag ons dan gerust om een advies en bel naar +31 (0)478 554 900.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op