Auto occasion Venlo bij Auto Lenders

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto en aan het kijken bent naar een occasion in de buurt van Venlo, dan komt u naar Auto Lenders om het huidige aanbod van occasions te bekijken en een proefrit te maken in de omgeving van Venlo en Gemert! In 1986 startte Pierre Lenders zijn bedrijf en inmiddels is Auto Lenders uitgegroeid tot een specialistische autozaak in Noord-Limburg. De bijzondere passie voor 4×4 occasions maakt van Auto Lenders een interessante partner voor echte autoliefhebbers in de omgeving van Gemert. Daarnaast hebben we ook aan de kleine portemonnee gedacht en verkopen we ook betrouwbare occasions in de buurt van Gemert. Neem vooral contact met ons op indien wij iets voor u kunnen betekenen, we zijn u graag van dienst.

Auto occasion Venlo kopen in de buurt van Venlo

Auto Lenders heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in Suzuki en Kia in Limburg en is tevens de beste auto occasion garage in de regio Venlo. Met ruim 24 jaar ervaring als het gaat om Suzuki en Kia weten we alles van de nieuwste modellen, trends en apparatuur in deze bijzondere wagens. Suzuki staat bekend om zijn betrouwbare, zuinige en betaalbare auto’s en daar zijn we het bij Auto Lenders helemaal mee eens. Kom gerust eens langs om de verschillende modellen van dit moment te bekijken en vergelijken en ga in gesprek met één van onze specialisten voor meer informatie!

Veel verschillende merken beschikbaar als auto occasion in Venlo

Bij Auto Lenders kunt u niet alleen terecht voor een Suzuki of een Kia, wij hebben allerlei soorten merken en modellen beschikbaar, en alle Auto occasions zijn jong gebruikt, goed onderhouden en hebben weinig kilometers op de teller staan. Vanuit Gemert en Venlo bent u zo bij onze garage, maar het is ook makkelijk om een selectie te maken op onze website en zo tot de auto te komen die u graag wilt. U kunt selecteren op merk, prijs, bouwjaar en nog een aantal andere handige parameters.

Meer informatie over onze occasions of wilt u een proefrit maken in Gemert?

Wilt u meer weten over één van onze modellen of een proefrit maken in een auto occasion? Of heeft u naar een van onze acties zitten kijken en bent u benieuwd of de auto nog beschikbaar is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar +31 (0)478 554 900. Wij staan u graag te woord en zullen al uw vragen voor u beantwoorden.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op