Autoschade in Venray? Bij Auto Lenders helpen we u verder

Auto Lenders is dé autoschade herstel expert in Venray en omgeving Horst, met een uitstekende service en verstand van zaken! Met een uitgebreide service, een uniek aanbod auto’s en een persoonlijke benadering is Auto Lenders de autospecialist in Noord-Limburg. Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe auto, het herstellen of onderhouden van uw huidige wagen of het vinden van de juiste leasebak. Wilt u meer weten over autoverzekeringen, schadeherstel of andere zaken op het gebied van auto’s ook dan helpen we u graag verder!

Autoschade repareren bij Auto Lenders in Venray

Wanneer u te maken krijgt met autoschade wilt u dit veelal direct oplossen en het voorval vergeten. Bij Auto Lenders zijn we specialist in autoschade in de regio Venray en Horst, en kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij verschillende zaken. Onze deskundige medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen, technieken en materialen waardoor we uw auto snel weer als nieuw kunnen doen stralen. Vraag onze gerust om de mogelijkheden en een advies bij schade zodat u niet betaald voor wat u niet krijgt! En dat is hetgeen wat u het liefste wilt, toch?

Uw autoschade wordt in Venray snel hersteld

Bij Auto Lenders kunnen wij autoschade aan uw auto meestal snel verhelpen. In onze uiterst moderne garage in Venray hebben wij maar liefst 5 bruggen en wij werken alleen met A klasse materialen waardoor wij ook 24 maanden garantie kunnen bieden op zowel het arbeidsloon als op de onderdelen. Niet alleen wordt de auto schade snel verholpen bij onze garage in Venray, u bent er ook zeker van dat dit goed gebeurd. Buiten het herstellen van autoschade in Venray of Horst, kunt u ook bij ons uw auto in onderhoud geven voor zaken als de APK, airco service, schadeherstel, ruitreparatie en de mobiliteitspas. Uw auto, herstelt van A tot Z, is dat niet prettig?

We bieden een uitstekende service

Wanneer uw auto voor autoschade herstel in onze garage in Venray staat, verzorgen we voor u uiteraard vervangend vervoer indien gewenst en wanneer u uit de omgeving komt, bijvoorbeeld uit Horst. Wanneer uw auto gereed is, zullen we deze weer met u omruilen zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de reparatie. Heeft u vragen over een schade of uw verzekering? Bel ons dan even op +31 (0)478 554 900 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op