Goed onderhouden occasions Venlo

Voor het breedste aanbod occasions moet u in de regio Venlo, Gemert en Horst bij Auto Lenders zijn! Auto Lenders werd in 1986 opgericht door Pierre Lenders en is inmiddels een betrouwbare partner voor veel klanten in de regio geworden. Wij zijn specialist op het gebied van 4×4 wagens en tevens erkend dealer van Kia en Suzuki. Daarnaast verkopen we ook betrouwbare tweedehands auto’s voor de liefhebber. Daarnaast bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres voor een complete autoservice van onderhoud tot schade en meer!

Specialist occasions in de omgeving van Venlo

Auto Lenders is dé Suzuki en Kia specialist van Noord-Limburg met uitgebreide service en een breed aanbod. Kia staat bekend om zijn dynamische, krachtige en moderne modellen en heeft de laatste jaren veel innovatieve technieken en modellen op de markt gebracht. Bij Auto Lenders weten we altijd alles van de laatste technieken en modellen en daar informeren en adviseren we u dan ook graag over. Bent u op zoek naar een Kia of Suzuki maar vindt u de nieuwste modellen wat te duur? Bekijk dan eens de occasions van deze merken verkrijgbaar in Venlo, Deurne en omgeving!

Groot aanbod occasions in de buurt van Venlo, Deurne, Gemert en Horst

Op onze website kunt u het aanbod van occasions makkelijk terugvinden. U kunt dan makkelijk een selectie maken door te kiezen voor het merk dat u zoekt, maar u kunt ook selecteren op het model, bouwjaar, de prijs of bijvoorbeeld het soort brandstof waar de auto op rijdt. Als u in de regio van Deurne, Gemert of Horst woont, is het een kleine moeite om onze occasions in de showroom te komen bekijken. Door de occasions eens een keer in het echt te komen bekijken, krijgt u bovendien een veel beter beeld van de kwaliteit van de auto’s die we bij Auto Lenders verkopen.

Onze showroom in Venlo

Bent u benieuwd naar de beschikbare occasions in onze garage nabij Venlo, Deurne, Gemert of Horst? Ga dan direct naar onze website of kom langs in onze showroom en maak direct een proefrit! Heeft u nog vragen over een van onze occasions die u op de website heeft gezien? Bel dan naar: +31 (0)478 554 900 want voor u het weet is de auto al verkocht en dat zou voor u toch jammer zijn. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en kunnen u alles vertellen dat u over uw nieuwe auto wilt weten.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op