Schadeherstel Venray

Voor deskundig schadeherstel van uw auto moet u bij Auto Lenders in Venray zijn! Wij zijn de specialist in Noord-Limburg als het gaat om auto’s van deze toonaangevende merken en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij de aankoop, het onderhoud en de reparaties hiervan. Onze medewerkers hebben allen een passie voor auto’s en dat merkt u direct wanneer u bij ons binnenstapt. Kom gerust eens kennismaken met onze specialisten om een idee te krijgen van ons bedrijf en de werkzaamheden.

Shortlease tijdens schadeherstel in onze werkplaats in Venray

Bij Auto Lenders vinden we het belangrijk met de klanten mee te denken om ze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een onderdeel van onze uitgebreide service is dan ook de shortlease van auto’s. Deze vorm van leasen biedt u flexibiliteit tegen de prijs van huren. Zo kunt u eenvoudig een auto lenen voor een korte klus of ter vervanging van uw huidige vervoer tijdens schadeherstel in onze garage in Venray. Meer weten? Kom dan langs in onze showroom dan informeren we u persoonlijk.

Vragen over onze diensten?

Wilt u meer informatie shortlease, schadeherstel of de modellen in onze showroom in Venray? Neem dan contact met ons op door ons te bellen via: +31 (0)478 554 900.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op