Uitdeuken Venray

Zou u graag uw auto laten uitdeuken in Venray of omgeving, schakel dan de hulp in van de specialisten uit de garage van Auto Lenders! Wij staan al ruim 25 jaar bekend om onze uitmuntende service, prettige werkwijze en ons uniek aanbod occasions en nieuwe auto’s. Daarnaast zijn wij erkend dealer van de merken Kia en Suzuki en specialist in 4×4 wagens. Bent u nog op zoek naar een nieuwe auto, maar weet u nog niet goed wat u wenst? Kom dan gerust eens kennismaken om te kijken of een auto van deze grote merken iets voor u is!

Uitdeuken van uw auto in de garage van Auto Lenders Venray

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s bent u in de garage van Auto Lenders aan het juiste adres voor al het onderhoud en elke reparatie aan uw auto. Heeft u pas nog een ongeluk of botsing gehad en zou u graag uw auto laten uitdeuken in de buurt van Venray? Maak dan snel een afspraak met onze werkplaats. Wij kunnen uw auto snel en eenvoudig uitdeuken zonder verdere schade. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en dat merkt u aan de prijs en de tijd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze uitmuntende service

Heeft u schade aan uw auto of wilt u deze laten uitdeuken maar bent u niet in de gelegenheid om deze af te geven, dan haalt Auto Lenders Venray de auto gewoon bij u op! Wanneer deze is gerepareerd zorgen we ervoor dat deze weer netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Vragen? Bel ons op +31 (0)478 554 900.

N

Kia en Suzuki specialist

N

Sinds 1986

N

Online aanbod bekijken

Neem contact op